11 september 2016

Om böcker och kroppens uppoffringar.

Ny dag igen. Fy vad skönt. Alltså på riktigt, det faktum att tiden går fort nu ger mig ett sådant otroligt lugn. Snart, inte jättesnart men snart åtminstone, har jag liksom gjort en tredjedel av mitt sista år på gymnasiet. För att få tiden att gå lite lite fortare än vad den redan gör lyssnar jag på Timbuktu, Daniel Adams-Ray, SOHN och Josh Garrels. De gör tillvaron mer okej.
På tal om något helt annat - det är sjukt hur psyket kan få en att bara släppa så mycket av intressen, passioner och hobbys när man inte hänger med helt. Lite som att kroppen gör uppoffringar när man är sjuk, väljer att sluta producera någonting för att kunna hålla ihop något annat. Det är nog lite samma sak med psykisk sjukdom. Så min hjärna valde att släppa läsandet helt och hållet för ett halvår om inte mer för att jag skulle orka annat. Som tur var lyckades jag utveckla ett nytt intresse i odling, så försöker avla fram så bra ekollon nu som möjligt för att plantera små ekollonträd.
Denna galna bok (galen som i jag är fast efter en sida) har trollbundit mig. Blev tipsad om den av en kompis så köpte även Roxanes Bad Feminist som jag har kollat på ett tag. Behöver böcker i mitt liv likaväl som jag behöver syre tror jag. Jag lyckades även att lägga rabarber på Floras nya bok Stanna, så galet nöjd är jag ja.
SparaSpara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar