1 september 2016

...and we'll forget the sun in his jealous sky.

Hej. Har inte så mycket viktigt att säga här idag, inget alls faktiskt. Men det kanske blir bra ändå. Jag är mest ledsen idag. Men det är okej. Då kan man sitta framför spegeln och sminka sig fint och ta självporträtt i motljus. Och så kan man ringa en vän hulkande och snörvlande som en kvart senare kommer över för att kramas, prata och äta pasta.
Och så kan man också beställa nya böcker!!! Det gjorde jag idag i alla fall och det ska bli så bra. Bland annat Floras nya bok. Det kommer bli fint. Känslan av nya böcker är så bra och om man inte gillar böcker så kan man ju beställa kläder istället. Det är nästan lika kul som böcker tycker jag.
Man kan också lyssna på Eva Cassidys version av Fields Of Gold. Om och om och om igen. Fler gånger än man egentligen borde. Så många gånger att ens pappa kommer in på ens rum och snällt frågar om en kan byta låt någon gång. Andra låtar som jag har behandlat så de senaste dagarna (samt förstört för min familj) är Believe av Mumfors & Son's, Viktoria av Maria Mena och Like the Wheel med The Tallest Man On The Earth. Tips.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar