16 mars 2016

Att riva upp något stort.

Godmorgon vänner. Ska vi inte ta och bestämma oss för att varje morgon vi vaknar är en god morgon? Klart att det kanske inte är en god dag alltid, men det faktum att vi alla är vid liv, andas, älskar, upptäcker och finns är ju gott om något. Så, godmorgon.

Det är onsdag och allt fortsätter att springa iväg, och jag älskar att det springer lite för fort. För första gången på riktigt länge, som jag skrev tidigare, så hittar jag min ro i att ha mycket på gång. Äntligen, ä n t l i g e n, är jag inne i en fas där det inte skrämmer mig - utan motiverar mig. Till en viss gräns i alla fall.
Min avokado som jag planterade förra året runt april har nu vuxit sig stor!!! Under veckan sker livets mest skrämmande omplanteringen så att rotsystemt kan utöka sig. Ibland måste man riva upp något stort och ömtåligt för att det ska kunna fortsätta växa och leva vidare, även om det känns brutalt och hjärtlöst. En aning skärrade blir vi efter sådana rivsår, men en hel del friare. Det får vi för allt i världen inte glömma bort.

1 kommentar:

  1. Guide på hur man odlar avokado snälla fina du<3

    SvaraRadera

Skriv en kommentar