11 december 2015

Om fredag och november.


Fredag vackliga fredag. Men det gör inte så mycket att fredag är valkigare än någonsin just idag, har en så otroligt megafon helg bakom mig och i måndags fick vi i musikallinjen uppträda för första gången tillsammans. Så så så så galet roligt. Verkligen. Och på allt detta kör jag en november-favoriter-thingy.


Musik/Har totalsönderlyssnat Every Kingdom, Ben Howards förstfödde så att säga. Så rogivande. Annars har det varit Banks, Damien Rice och Bastille.
Film/serier/Nu i det sista har jag sett nästan för många filmer pga. de långa flygturerna till och från Bangladesh. Ingen märkvärdig antar jag, Me, Earl and the dying girl var ändå okej. Sedan har jag också fallit tillbaka i New Girl! Åh. Så. Bra.

Böcker/Den senaste jag läste var Jojo Moyes The one plus one. Helt klart över mina förväntningar men den når nog ändå inte helt upp till hennes mästerverk Livet efter dig.

Bästa/sämsta/Det bästa är väl att om en vecka så är jag skolfri igen, ska till Stockholm för att julhandla och allt annat fint med julen närmar sig mer och mer. Sämsta... hm. Har så galet mycket att göra och min motivation är ungefär lika exalterad som alger just nu.
Humör/Taggad och otaggad samtidigt på något konstigt vis.


SparaSpara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar