8 augusti 2015

150808

Hej på er!! Nu är jag hemma igen! Tjoho! Wii!! Fast ska jag vara ärlig så saknar jag Bulgarien, kulturen och frimodigheten mer än vad jag trodde. Blir så tomt helt plötsligt när man anpassat sig till en helt annan levnadsstil. Nåväl, skriver om den resan någon annan gång. Ikväll träffade jag i alla fall Ebba och Isabella för att äta gott och ha en catch up, det var fint.
*Hihoheha*
Först åt dem något redigt köttigt och jag tog en kycklingsallad i brist på vegetariskt. Sedan kaffekaffekaffe och hjortonglass, hallonsorbet och skogsbärsglass! Svensk glass är sååå underskattad när man ätit halvljummen 200% fabrikat-glass i en vecka.
Och nya skor har jag köpt!! Har suktat efter liknande skor i säkert två år men aldrig tillåtit mig själv att köpa dem, men i helgen blev dem äntligen mina. 
Sedan begav vi oss ut på åkern för att ta de obligatoriska sensommar-jagleverlivet-ståpåäng-bilderna. Lika mysigt som det ser ut på bilderna faktiskt.
"HallåååÅ jag behöver lite nytt profilbildsmaterial, typ bums"
Ja, typ så såg min kväll ut. Ska som sagt lägga ut en del bilder från Bulgarien också och berätta mer om vad vi gjorde där. Ha det tokfint tills dess, kram!

1 kommentar:

Skriv en kommentar