27 juli 2015

Om förträffliga dagar.

Shalom! De senaste dagarna har vi haft besök av den eminenta familjen Hobbesland som rest uppemot 100 mil ända från grannlandet i väst (det bästa grannlandet). Här är några bilder från dagarna som gått, enjoy eller något sådant.
Huvudaktivitet: Monopol. Så. Himla. Bra. Spel. Iallafall den tredje gången vi körde då jag äntligen vann. Emilie stirrar nervöst på planen pga att hon hamnade på någon annans gata och försöker se till att ingen märker det aka vad vi alla andra också gjorde 80% av speltiden.

Vänstra bilden är på brodern min som förmodligen strategiskt, nyanserat och detaljerat placerar ut de 5 miljarder hotell som han köpte och på bilden till höger synes Marcus till.
Emilie igen när vi hade placerat oss själva utomhus eftersom att det äntlIGEN blev sol den här helgen, så passande! Tillsammans åt vi grillat (färsk falafel för min del), rotfrukter i ugn och massvis av gröna grejer från landet. Mumma deluxe. Även!! Hennes hår är typ det snyggaste jag vet, skimrar på bilden men annars är det ljusgrått. Mumma deluxe 2.0.
Andra bra grejer jag/vi har gjort: spelat golf, skrattat åt varandra när vi spelade golf, sett Paper Towns med Emilie(!!! inte alls lika bra som boken enligt oss båda - men bensinstationsscenen höjde hela filmen, hela biografen flämtade i en enda kör, så kul), spelat ännnnnu mer Monopol, fiskat, gjort pizzor tillsammans och pratat om allt och inget långt in på natten. En exemplarisk helg vill säga.

1 kommentar:

  1. förlåt och förlåt igen för sent svar! det är det tropiska växthuset i uppsala botaniska trädgård i alla fall. kram :)

    SvaraRadera

Skriv en kommentar