2 juli 2015

Från den 26 juni - 1 juli.

Under veckan som gått har jag i princip hunnit med allting och ingenting. Helgen började med akutenbesök vid fyra på morgonen, vilket inte var helt fel med tanke på hur vackert det är utomhus när allt är alldeles stilla, som var ett resultat av öroninflammation - men det är över nu som tur är. I alla fall tröstade jag mig (med pappas hjälp) med färska jordgubbar (även om han fick plocka cirkus allt).
Helgen spenderade jag mestadels nedkrupen i sängen med böcker, mitt absoluta favoritte mosebacke och Allen Stone, Chet Faker och Ben Howard brusandes ur min radio. Jag ger dig solen av Jandy Nelson var den första boken jag läste och den rekommenderar jag starkt (STARKT). Trodde att den skulle vara en sämre version av hennes första bok Himlen börjar här - men ack så fel jag hade! Sedan läste jag också Du är aldrig ensam av Sarah Dessen, som var helt okej.
Men jag gjorde ett undantag från bokterapin och sängliggandet en dag i alla fall! Jag och mina vapendragare Clara, Isabella, Katarina och Ebba hade planerat in trerätters, båttur och helt enkelt fin tid tillsammans. Ut åkte vi i Nyköpingsån och hade en helt magisk kväll tillsammans med varandra och himlen som hade ett världsfint färgspel för oss.
Isabella<3
De senaste dagarna har jag gått tillbaks till mitt viloställe där jag har knaprat i mig mitt favoritgodis (som jag äntligen har hittat att köpa här i stan, lycka!!!). Jag, Sara och Alice åkte även ut till Hampetorp, där Hampeveckan just nu pågår, för att spendera en kväll där. Så fint att få träffa lägerkompisar och bara andas ren luft, typ.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar