1 maj 2015

Om växter, Alaska och materiellt ting.

I början av April planterade jag och mormor pelargoner, eftersom att jag har förstått det fina med plantering och växter (kul grej ändå). Så nu, precis lagom till Maj, blommade en av dem ut. Kände mig trettio år äldre när jag skrek på pappa i extas, en helt ny sida av mig.
Jag har även använt ett nytt puder under mars-aprilish som är så så bra, matt och fint(!!). Lumene Color Correcting Powder, tips x 100. Har även läst igenom min fjärde John Green-bok, Looking For Alaska. Helt okej, men jag måste erkänna att jag hade förmodligen tyckt mer om den om det var den första eller andra Green-boken jag läste. Förstår nu vart inspirationen till de andra böckerna kom ifrån liksom.
Såsom tidigare månader av året som gått nu har jag använt denna fantastiska (fantastiskt är förmodligen en underdrift) doft, bästa parfymen jag har haft i min ägo.
För att avsluta inlägget och April, jag har börjat ha barbent inomhus, tillbringat en dag i Huskvarna på tredagar, läst böcker i hängmattan och planterat basilika (som nu nästan är en decimeter!! plantering är som sagt alldeles för underskattat).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar